III NABÓR NA KIERUNEK TECHNOLOGIA I ORGANIZACJA GASTRONOMII W OPARCIU O ZASADY OBOWIAZUJĄCE W PIERWSZYM TERMINIE

dotyczy kierunków: technologia i organizacja gastronomii

SPRAWDŹ OPIS KIERUNKU


TERMIN ETAP POSTĘPOWANIA REKRUTACYJNEGO
11 września 2018 godz. 14:00 (wtorek) Otwarcie systemu IRK – rozpoczęcie rejestracji
17 września 2018 godz. 12:00 (poniedziałek)
Zamknięcie systemu IRK
18 września 2018 (wtorek)
Egzamin na kierunek technologia i organizacja gastronomii**
Egzamin odbędzie się w budynku Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności przy ul. Chełmońskiego 37/41 w sali 146 o godzinie 9:00. Prosimy o punktualne przybycie i zabranie dowodu dokonania opłaty rekrutacyjnej.
19 września 2018 po godz. 15.00 (środa) Ogłoszenie wyników z egzaminu oraz ogłoszenie listy rankingowej na kierunek technologia i organizacja gastronomii.
20-21 września 2018 godz. 10.00-15.00 (czwartek-piątek)
Przyjmowanie dokumentów
21 września 2018 po godz. 18:00 (piątek)
Ogłoszenie listy osób przyjętych
** dokładna godzina oraz miejsce egzaminu zostaną ogłoszone na stronie www.rekrutacja.upwr.edu.pl;